Tein tuossa ennen joulua tilaukseen kaksi voileipäkakkua. Toinen oli kunkkukakku ja toinen kalakakku.

Tarvitset:

Paahtoleipää

Ruisleipää

 

Täytteeseen:

Italiansalaattia

Kinkkusuikaleita

tuorejuustoa

majoneesia

sekoita ainekset tahnaksi. Minä käytän pamixia tähän hommaan :)

 

Leikkaa leivistä reunat pois.

Jos teet kakun vuokaa apuna käyttäen, kuten minä tässä; vuoraa vuoka kelmulla. Lado leipäviipaleet ja kostuta maidolla tai lihaliemellä.

Laita päälle täytettä ja lado uusi kerros leipää täytteen päälle. Toista niin monta kertaa, että vuoka on täynnä. Anna kakun vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään.

Kumoa kakku tarjoulualustalle, sivele pintaan esim. notkistettua tuorejuustoa ja koristele!